Modification of the forometry of the main facade of a 17th-century building – Vittorio Veneto (Venice), 2012 – Private client

2012

The Project
The intervention involved the compositional study of the façade in order to turn a window hole into the door hole, safeguarding the harmony and historical-testimonies of the building, as emerged from the historical survey. The intervention was carried out.

Professional services performed
Relief of the state of facts, preliminary and final project, landscape authorization.

Workgroup
“Studio Associato di Architettura e Restauro Cristinelli&Cristinelli”: prof. arch. Giuseppe Cristinelli, designer; arch. Giordano-Bruno Cristinelli, designer.

GIORDANO BRUNO CRISTINELLI

ARCHITECT

UK:
Alaska building - Deals Gateway
London, SE13 7QU
+44 7 500 98 56 72
 +44 2 036 08 23 36
viewplacemap

Italy:
Cannaregio 3294 
30121 Venice
+39 328 001 92 42
+39  041  71 09 49
viewplacemap

Data processing * By submitting this form I consent to the processing of data only for the request in question.

8 + 6 =